Handelsbetingelser

Afhentning & Levering:

Ved varelevering skal der altid være en myndig person tilstede til at modtage. Fadølsanlæg, lyd og lys vil blive monteret og afprøvet sammen med kunden med mindre andet er aftalt. Ved levering på svært tilgængelige steder eller på etager uden elevator, forventes det at kunden stiller en person til rådighed til at hjælpe med at bære udstyret på plads. Hvis der ved opstillingsstedet ikke er mulighed for at benytte sækkevogn eller andet transportmateriel, skal dette oplyses ved bestilling. Aarhus Festudlejning fralægger sig alt ansvar for skader, ridser med mere der skulle opstå i forbindelse med levering eller opsætning af varer. Kunden skal sørge for at der er tilgængelig 220V stømforbindelse (med jord) ved opsætningsstedet. Vi gør opmærksom på at ledningen til anlægget maks rækker 1 meter. Levering og returnering sker efter aftale. Der skal ALTID fremvises gyldigt kørekort eller pas ved afhentning, og vi forbeholder os retten til at afvise kunden såfremt dette ikke sker. Vi vil registrere CPR-nummer så indtil returnering og godkendelse af materiel, hvorefter disse data vil blive destrueret. Læs mere i vores privatlivspolitik.

 

Afhentningsbetingelser:

Selvafhentning er muligt i 8530 Hjortshøj efter aftale. Transport af varer skal ske i lukket køretøj. Og være forsvarligt spændt fast. Hvis kunden ønsker at afprøve anlægget ved afhentning, er dette muligt. Herefter vil ansvaret for varerne være overdraget til kunden.

 

Returnering af overskudsvarer:

Hos Aarhus Festudlejning mener vi ikke at vi skal gå ned på udstyr. Der er derfor fuld returret på alle bestilte varer hvor emballagen er intakt, og varens forsegling er ubrudt. Hvis der ved tilbagelevering er restancer i pant, vil dette blive anført faktura. Ved betaling med betalingskort, vil det fulde beløb blive reserveret ved bestilling, og betaling først ske efter endt arrangement, med modregning af uåbnede varer.

 

Købs- og handelsbetingelser:

Alle oplyste priser er inklusiv dansk moms, medmindre at der gøres opmærksom på andet. Det er muligt at betale kontant eller ved faktura. Ved overskreden betalingsfrist, vil der blive faktureret 100 kr. i rykkergebyr. Ved forgæves kørsel eller overskridelse med over 30 minutter ved aftalt tidspunkt, vil der blive pålagt fakturaen 150 kr. Når det lejede materiel er overdraget, er det alene kundens ansvar hvis der skulle forekomme skader eller tyveri på det lejede, hvad enten det er forvoldt af lejer eller tredjepart. Aarhus Festudlejning kan ikke holdes ansvarlig for overtrædelse af lovgivning i forbindelse med bevillingslovgivningen. Vi gør opmærksom på at det ved DJ booking er arrangørens ansvar at overholde gældende lovgivning for KODA.

 Læs mere om bevilling her: https://www.retsinformation.dk/eli/lta/2010/135

Læs mere om KODA her: https://kunde.koda.dk/spoergsmaal-og-svar

 

Betaling:

Ved betaling med Visa Electron og Mastercard Debit, som er debitkort, vil betalingen blive reserveret på din konto i overensstemmelse med vilkårene for dit kort, indtil vi trækker eller afviser betalingen.

Aarhus Festudlejning benytter en sikker betalingsserver, der krypterer alle oplysninger med SSL protokol hvilket betyder din data er sikker og ikke kan læses af andre udefrakommende.

Ved betaling med faktura, vil faktura blive fremsendt per e-mail med 8 dages betalingsfrist. Vi forbeholder os retten til at afvise betaling med faktura, eller opkræve depositum

 

Er uheldet ude?

Skulle der mod forventning ske tekniske uheld eller et akut behov for assistance, kan man altid ringe på vores hovednummer 29463999. Vi vil herefter forsøge, i det omfang det er muligt, at assistere.

 

Reklamationer:

Alle reklamationer skal angives snarest muligt. Skulle kunden opdage uregelmæssigheder ved fødevarer, både tilbehør, fadøl etc. er det VIGTIGT at varen straks tages til side, og kommer os i hænde hurtigst muligt for at kunne afgøre dette. Det er således ikke muligt efterfølgende at få godkendt reklamation ved f.eks. en tømt fustage.

 

Forbehold:

Eventuelle reklamationer skal ske inden afvikling af arrangementet. Vi yder ikke godtgørelse for overskumning, lækager eller andet, dog ydes der godtgørelse ved fejl på udstyr (Hvis f.eks. en popcornmaskine er i stykker, vil der ikke blive opkrævet for åbnet popcorn tilbehør). Der tages forbehold for trykfejl på hjemmesiden.

 

Fortrydelsesret og afbestilling:

Der kan altid afbestilles uden beregning. Vi gør dog opmærksom på at ændringer i ordre skal ske hurtigst muligt, og ikke altid kan efterleves grundet lagerstatus.

 

Spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål til købs- og handelsbetingelserne er du velkommen til at kontakte Aarhus Festudlejning enten på telefon: 29463999, info@AarhusFest.dk eller via vores kontaktformular.